Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FDGASDGASFDGFDAG CA BIZERTE
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen hopeless


7e minuut.
Suri geeft een hoge lob. Naqid is nu in balbezit. Al-Dobieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Dobieri haalt uit met een fantastische trap. Hichem probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Naqid verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Dobieri verovert de bal door een tackle van achteren. Souyah rent richting de bal. Suri verovert de bal door een tackle van achteren. Suri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bjaoui raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Abdelmajid komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Guemamdia onderschept slim de pass. Guemamdia probeert naar een medespeler te passen. Hichri bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerbi is nu in balbezit. Jerbi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Hichri bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerbi passt de bal in één keer door. Malle rent richting de bal. Malle haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Riaki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FDGASDGASFDGFDAG 51%, CA BIZERTE 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FDGASDGASFDGFDAG - CA BIZERTE 0:0

60e minuut.
Benabdellah is nu in balbezit. Ejukezi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Malle. Malle krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Daar is Abdelmajid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suri is nu in balbezit. Suri probeert naar een medespeler te passen. Al-Dobieri is nu in balbezit. Al-Dobieri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FDGASDGASFDGFDAG 47%, CA BIZERTE 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FDGASDGASFDGFDAG - CA BIZERTE 0:0