Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
taraji tounsi rfgf
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
El Makhloufi rent richting de bal. El Makhloufi probeert naar een medespeler te passen. Sbaï bereikt de bal nog maar net als eerste. Huayata verovert de bal door een tackle van achteren. Huayata draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ghodhbane met een snelle inworp. Klungelig pakt Rihmaian de bal. Rihmaian probeert naar een medespeler te passen. Chouchane rent richting de bal. Chouchane draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Boujelbene met een harde bal richting middenveld. Chettaoui kopt de bal weg. Ghodhbane probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chouchane rent richting de bal. Chouchane haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Krid geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El Makhloufi met de inworp. Machranai rent richting de bal. Machranai geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Mouelhi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Machardiegui komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: taraji tounsi 55%, rfgf 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
taraji tounsi - rfgf 0:0

48e minuut.
El Makhloufi passt de bal met de wreef. Krid probeert naar een medespeler te passen. Chouchane is nu in balbezit. Chouchane draait met de bal, schiet en ... M`Hadhebi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
taraji tounsi - rfgf 0:1

55e minuut.
Chettaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Chettaoui geeft de bal voor. Juzizi probeert de bal met de borst te controleren. Chouchane rent richting de bal. Chouchane schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Rihmaian verovert de bal door een tackle van achteren. Rihmaian geeft de bal voor. Sbaï rent richting de bal. Huayata onderschept slim de pass. Huayata schiet op doel. Bargui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Machardiegui geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chouchane de bal. Juzizi rent richting de bal. Chouchane bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouchane schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Ghodhbane speelt de bal door. Klungelig pakt Tizie de bal. Tizie geeft de bal voor. Ziadi rent richting de bal. Ziadi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Benabderrazik met een sublieme pass. Machardiegui probeert de bal aan de voet te houden. Huayata rent richting de bal. Huayata haalt uit met een fantastische trap. El-Akil probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Bargui trapt de bal weg van het doel. Rihmaian kopt de bal weg. Hosni heeft problemen om de bal te vangen. Al-Makajid is nu in balbezit. Al-Makajid geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Hosni raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Benhaim komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: taraji tounsi 55%, rfgf 45%.
taraji tounsi - rfgf 0:1