Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club afrikain Zulmet Dajaaj
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.1
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Klungelig pakt Rouzijak de bal. Allagui bereikt de bal nog maar net als eerste. Allagui geeft een lange en hoge pass. El Hadden rent richting de bal. El Hadden draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Hamdan kopt de bal weg. Daar is Allagui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arafa met een sublieme pass. Jaballah is nu in balbezit. Jaballah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daar is AL-Sherki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zerrouki rent richting de bal. Zerrouki met een sublieme pass. Jaballah rent richting de bal. Jaballah draait met de bal, schiet en ... Avezaat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
club afrikain - Zulmet Dajaaj 0:1

25e minuut.
El Hadden rent richting de bal. Zerrouki geeft de bal voor. Allagui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaballah onderschept slim de pass. Jaballah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Haj-Amal probeert naar een medespeler te passen. Zerrouki rent richting de bal. Zerrouki passt de bal in één keer door. Jaballah bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaballah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club afrikain 41%, Zulmet Dajaaj 59%.
club afrikain - Zulmet Dajaaj 0:1

52e minuut.
Allagui bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Al-Dobieri. Allagui raakt geblesseerd tijdens het duel. AL-Sherki met een snel genomen vrije trap. Boughanmi is nu in balbezit. Boughanmi geeft een lange en hoge pass. Khelifi bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Idoudi onderschept slim de pass. Idoudi passt de bal met de wreef. El Hadden is nu in balbezit. El Hadden draait met de bal, schiet en ... Khelifi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
club afrikain - Zulmet Dajaaj 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club afrikain 49%, Zulmet Dajaaj 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
club afrikain - Zulmet Dajaaj 1:1