Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CA 1920 taraji tounsi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


26e minuut.
M`Hadhebi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sahbani met een snelle inworp. Idoudi rent richting de bal. Idoudi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Boujelbene werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Juzizi de bal. Boujelbene maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA 1920 - taraji tounsi 1:0

33e minuut.
Khamar speelt de bal door. Toujani is nu in balbezit. Toujani speelt de bal door. Bugarani rent richting de bal. Bugarani schiet op doel. Boujelbene bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CA 1920 - taraji tounsi 2:0

43e minuut.
Daar is Benjeddi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benjeddi kopt de bal weg. El Makhloufi heeft problemen om de bal te vangen. Bugarani is nu in balbezit. Bugarani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Benjeddi met een snelle inworp. Sahbani rent richting de bal. Sahbani passt de bal zonder na te denken. Bugarani is nu in balbezit. Bugarani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA 1920 36%, taraji tounsi 64%.
CA 1920 - taraji tounsi 2:0

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Khamar de bal onder controle te krijgen. Benjeddi is nu in balbezit. Rihmaian maakt een afschuwelijke overtreding. Rihmaian krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Slama geeft een lange en hoge pass. Juzizi is nu in balbezit. Bugarani onderschept slim de pass. Bugarani haalt uit met een fantastische trap. Boujelbene werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Khamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Machranai verovert de bal door een tackle van achteren. Machranai met een sublieme pass. Huayata is nu in balbezit. Huayata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CA 1920 - taraji tounsi 2:1

73e minuut.
Sahbani is nu in balbezit. Rihmaian onderschept slim de pass. Benjeddi bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoudi rent richting de bal. Idoudi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Idoudi rent richting de bal. Idoudi draait met de bal, schiet en ... Boujelbene kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA 1920 46%, taraji tounsi 54%.
CA 1920 - taraji tounsi 2:1