Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hamouda benmansoyr Zulmet Dajaaj
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Gokhan kopt de bal weg. Klungelig pakt Jawachi de bal. Jaballah verovert de bal door een tackle van achteren. Zerrouki rent richting de bal. Zerrouki draait met de bal, schiet en ... Boughanmi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Khelifi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Al-Dobieri is nu in balbezit. Al-Dobieri probeert naar een medespeler te passen. Jaballah rent richting de bal. Jaballah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hamouda benmansoyr - Zulmet Dajaaj 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hamouda benmansoyr 61%, Zulmet Dajaaj 39%.
hamouda benmansoyr - Zulmet Dajaaj 0:1

65e minuut.
Adjoulnija geeft een hoge lob. Jaballah rent richting de bal. Adjoulnija verovert de bal door een tackle van achteren. Zerrouki is nu in balbezit. Zerrouki haalt uit met een fantastische trap. Boughanmi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Adjoulnija is nu in balbezit. Adjoulnija geeft de bal voor. Hanzali probeert de bal aan de voet te houden. Haj-Amal rent richting de bal. Haj-Amal geeft een hoge lob. Boughanmi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Daar is Jawachi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jawachi geeft een hoge lob. Jnayeh is nu in balbezit. Kanzani verovert de bal door een tackle van achteren. Kanzani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hamouda benmansoyr 59%, Zulmet Dajaaj 41%.
hamouda benmansoyr - Zulmet Dajaaj 0:1