Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club afrikain FDGASDGASFDGFDAG
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Bjaoui passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boughanmi met een snelle inworp. Zouaoui rent richting de bal. Zouaoui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Akacha verovert de bal door een tackle van achteren. Akacha geeft een hoge lob. Benabdellah heeft problemen om de bal te vangen. Al-Dobieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Dobieri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Zouaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjaoui rent richting de bal. Bjaoui passt de bal met de wreef. Limam rent richting de bal. Limam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Cherieg is nu in balbezit. Limam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cherieg raakt geblesseerd tijdens het duel. Hichri met een snel genomen vrije trap. Al-Dobieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Dobieri schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Mrad heeft problemen om de bal te vangen. Akacha rent richting de bal. Akacha passt de bal zonder na te denken. Al-Dobieri rent richting de bal. Al-Dobieri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Hichri geeft een hoge lob. Akacha speelt de bal door. El-Talib bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Dobieri verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Dobieri schiet op doel. Tuama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Zouaoui rent richting de bal. Zouaoui speelt de bal door. El Hadden is nu in balbezit. El Hadden schiet op doel. Na een snelle pass probeert Thabet de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club afrikain 41%, FDGASDGASFDGFDAG 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
club afrikain - FDGASDGASFDGFDAG 0:0

61e minuut.
Daar is Boughanmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Boughanmi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Akacha raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Akacha kan niet meer verder spelen. Abdelmajid komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Suri schiet op doel. Abdelmajid kopt de bal weg. Bjaoui is nu in balbezit. Bjaoui draait met de bal, schiet en ... Suri probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Limam speelt de bal door. Hichri rent richting de bal. Zouaoui onderschept slim de pass. Zouaoui draait met de bal, schiet en ... Nôomen kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Suri is nu in balbezit. Allagui is nu in balbezit. Suri verovert de bal door een tackle van achteren. Zouaoui onderschept slim de pass. Zouaoui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
club afrikain - FDGASDGASFDGFDAG 1:0

83e minuut.
El Hadden raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Souayah komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Abdelmajid kopt de bal weg. Al-Dobieri rent richting de bal. El-Talib rent richting de bal. Al-Dobieri onderschept slim de pass. Al-Dobieri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Mrad probeert naar een medespeler te passen. AL-Sherki is nu in balbezit. AL-Sherki passt de bal met de wreef. Daar is Souayah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Souayah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
club afrikain - FDGASDGASFDGFDAG 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club afrikain 45%, FDGASDGASFDGFDAG 55%.
club afrikain - FDGASDGASFDGFDAG 2:0