Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
taraji tounsi hamouda benmansoyr
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Benhaim geeft een hoge lob. El Hadden rent richting de bal. Adjoulnija tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adjoulnija krijgt een gele kaart. El Hadden raakt geblesseerd tijdens het duel. Rihmaian zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Huayata bereikt de bal nog maar net als eerste. Huayata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Benhaim passt de bal in één keer door. El Makhloufi speelt de bal door. Huayata rent richting de bal. Huayata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
taraji tounsi - hamouda benmansoyr 1:0

29e minuut.
Hanzali is nu in balbezit. Benabderrazik rent richting de bal. Hanzali begaat een overtreding. Hanzali krijgt een gele kaart. Benabderrazik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ghodhbane met een snel genomen vrije trap. Daar is Adjoulnija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huayata rent richting de bal. Huayata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Juzizi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Traore met een snelle inworp. Khelifi is nu in balbezit. Khelifi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: taraji tounsi 43%, hamouda benmansoyr 57%.
taraji tounsi - hamouda benmansoyr 1:0

48e minuut.
Jawachi kopt de bal weg. Hanzali bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanzali passt de bal met de wreef. Kanzani rent richting de bal. Kanzani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Benabderrazik rent richting de bal. Benabderrazik speelt de bal door. Ben Kheder is nu in balbezit. Huayata rent richting de bal. Huayata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
taraji tounsi - hamouda benmansoyr 2:0

57e minuut.
Khelifi probeert naar een medespeler te passen. Juzizi rent richting de bal. Kanzani verovert de bal door een tackle van achteren. Kanzani haalt uit met een fantastische trap. Boujelbene probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
taraji tounsi - hamouda benmansoyr 2:1

67e minuut.
Kanzani passt de bal met de wreef. Traore bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Juzizi zijn tegenspeler op de grond. Juzizi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: taraji tounsi 51%, hamouda benmansoyr 49%.
taraji tounsi - hamouda benmansoyr 2:1