Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CA 1920 Zulmet Dajaaj
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Garci met de inworp. Zerrouki rent richting de bal. Zerrouki draait met de bal, schiet en ... Arafa probeert de bal aan de voet te houden. Santos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CA 1920 - Zulmet Dajaaj 0:1

6e minuut.
Garci bereikt de bal nog maar net als eerste. Garci geeft de bal voor. Klungelig pakt Arafa de bal. Jaballah bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaballah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Jaballah is nu in balbezit. Benjeddi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaballah verovert de bal door een tackle van achteren. Zerrouki rent richting de bal. Zerrouki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CA 1920 - Zulmet Dajaaj 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA 1920 69%, Zulmet Dajaaj 31%.
CA 1920 - Zulmet Dajaaj 0:2

57e minuut.
Idoudi passt de bal zonder na te denken. Bugarani bereikt de bal nog maar net als eerste. Essediri is nu in balbezit. Bugarani verovert de bal door een tackle van achteren. Bugarani draait met de bal, schiet en ... Khelifi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA 1920 47%, Zulmet Dajaaj 53%.
CA 1920 - Zulmet Dajaaj 0:2