Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rfgf FDGASDGASFDGFDAG
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Ziadi geeft een lange en hoge pass. Al-Makajid rent richting de bal. Al-Makajid passt de bal met de wreef. Rihmaian is nu in balbezit. Rihmaian geeft de bal voor. Riaki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Chouchane onderschept slim de pass. Bjaoui is nu in balbezit. Chouchane verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Chouchane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chouchane schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Hichri geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Al-Makajid met een snelle inworp. Rihmaian bereikt de bal nog maar net als eerste. Rihmaian geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Oueslati met een sublieme pass. Hichri is nu in balbezit. Ziadi met een sublieme pass. Chouchane bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouchane haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Al-Makajid met een snelle inworp. Ziadi speelt de bal door. Chouchane rent richting de bal. Chouchane draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rfgf 43%, FDGASDGASFDGFDAG 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rfgf - FDGASDGASFDGFDAG 0:0

78e minuut.
Klungelig pakt Cherieg de bal. Al-Makajid is nu in balbezit. Al-Makajid passt de bal zonder na te denken. Chouchane bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouchane haalt uit met een fantastische trap. Riaki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rfgf 43%, FDGASDGASFDGFDAG 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rfgf - FDGASDGASFDGFDAG 0:0