Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
taraji tounsi club afrikain
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Mrad kopt de bal weg. Inworp. El Hadden met de inworp. Klungelig pakt Benabderrazik de bal. Benabderrazik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
El Hadden bereikt de bal nog maar net als eerste. Souayah onderschept slim de pass. Rihmaian is nu in balbezit. Rihmaian geeft een hoge lob. El-Talib controleert de bal met de borst. Avezaat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Souayah is nu in balbezit. Souayah met een sublieme pass. El Hadden rent richting de bal. Idoudi is nu in balbezit. Idoudi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Eudeline de bal onder controle te krijgen. Benabderrazik is nu in balbezit. Benabderrazik passt de bal zonder na te denken. Huayata bereikt de bal nog maar net als eerste. Huayata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
M`Hadhebi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Souayah met de inworp. Idoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoudi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Allagui kan de bal niet met de borst controleren. Allagui geeft een hoge lob. Rihmaian bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoudi onderschept slim de pass. Idoudi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
taraji tounsi - club afrikain 0:1

44e minuut.
El Hadden verovert de bal door een tackle van achteren. El Hadden schiet op doel. M`Hadhebi kopt de bal weg. El Hadden bereikt de bal nog maar net als eerste. El Hadden draait met de bal, schiet en ... Boujelbene probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
taraji tounsi - club afrikain 0:2

45e minuut.
El Makhloufi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bouaziz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: taraji tounsi 44%, club afrikain 56%.
taraji tounsi - club afrikain 0:2

49e minuut.
Allagui passt de bal in één keer door. Rihmaian rent richting de bal. Rihmaian passt de bal met de wreef. Huayata rent richting de bal. Huayata schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Hosni met een snelle inworp. Bouaziz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouaziz met een sublieme pass. Huayata is nu in balbezit. Huayata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eudeline met een snelle inworp. AL-Sherki met een sublieme pass. Idoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoudi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
taraji tounsi - club afrikain 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: taraji tounsi 31%, club afrikain 69%.
taraji tounsi - club afrikain 0:3