Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zulmet Dajaaj rfgf
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Inworp. Garci met een snelle inworp. Zerrouki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerrouki haalt uit met een fantastische trap. Bargui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Al-Dobieri is nu in balbezit. Rihmaian onderschept slim de pass. Rihmaian met een sublieme pass. Chouchane rent richting de bal. Chouchane haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Essediri kan de bal niet met de borst controleren. Chouchane verovert de bal door een tackle van achteren. Chouchane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zulmet Dajaaj - rfgf 0:1

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Khelifi trapt de bal weg. Chettaoui kopt de bal weg. Chouchane bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouchane schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Rihmaian passt de bal met de wreef. Ziadi is nu in balbezit. Ziadi met een sublieme pass. Chouchane bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouchane haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Sbaï geeft de bal voor. Tizie bereikt de bal nog maar net als eerste. Tizie geeft een lange en hoge pass. Chouchane bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouchane haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zulmet Dajaaj - rfgf 0:2

34e minuut.
Klungelig pakt Ziadi de bal. Zerrouki rent richting de bal. Zerrouki speelt de bal door. Jaballah bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaballah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Zerrouki is nu in balbezit. Jaballah is nu in balbezit. Zerrouki rent richting de bal. Jaballah bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaballah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Jaballah heeft problemen om de bal te vangen. Sbaï onderschept slim de pass. Chettaoui geeft een hoge lob. Tizie rent richting de bal. Tizie geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zulmet Dajaaj 52%, rfgf 48%.
Zulmet Dajaaj - rfgf 0:2

57e minuut.
Al-Dobieri kan de bal niet met de borst controleren. Rihmaian is nu in balbezit. Rihmaian speelt de bal door. Chouchane rent richting de bal. Chouchane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zulmet Dajaaj - rfgf 0:3

61e minuut.
Mouelhi passt de bal zonder na te denken. Al-Dobieri rent richting de bal. Chettaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Dobieri is nu in balbezit. Al-Dobieri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Chettaoui passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tizie de bal. Tizie probeert naar een medespeler te passen. Chouchane bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouchane draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Rihmaian met een sublieme pass. Essediri bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouchane onderschept slim de pass. Chouchane draait met de bal, schiet en ... Khelifi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zulmet Dajaaj - rfgf 0:4

80e minuut.
Klungelig pakt Zerrouki de bal. Chettaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zerrouki. Zerrouki krijgt een gele kaart. Chettaoui roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Chettaoui kan niet meer verder spelen. Oueslati komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zulmet Dajaaj 48%, rfgf 52%.
Zulmet Dajaaj - rfgf 0:4