Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
v dgf teey terr MENZEL BOUZELFA
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 20.2
waardeloos Schieten matig
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Fekhi speelt de bal door. Qasem Ibn-Faisal bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasem Ibn-Faisal passt de bal zonder na te denken. Nôomen rent richting de bal. Nôomen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Chehaïbi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yahia geeft een hoge lob. Nefzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nefzi geeft de bal voor. Mhedhbi springt en kopt de bal. Nôomen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Chehaïbi verovert de bal door een tackle van achteren. Tamir begaat een overtreding. Chehaïbi raakt geblesseerd tijdens het duel. Benhalimaya zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Mnakri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mhedhbi is nu in balbezit. Mhedhbi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Tamir probeert naar een medespeler te passen. Qasem Ibn-Faisal rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fahradi. Fahradi krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Fahradi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Al-Dosari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Qasem Ibn-Faisal is nu in balbezit. Qasem Ibn-Faisal geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Siamiadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Siamiadi geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Al-Dosari zal de hoekschop nemen. Khalfaoui kopt de bal weg. Dardouri bokst de bal weg.

40e minuut.
Al-Dosari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Qasem Ibn-Faisal rent richting de bal. Qasem Ibn-Faisal passt de bal met de wreef. Marzaoubi is nu in balbezit. Marzaoubi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: v dgf teey terr 52%, MENZEL BOUZELFA 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
v dgf teey terr - MENZEL BOUZELFA 0:0

48e minuut.
Tiabi onderschept slim de pass. Fahradi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tiabi zijn tegenspeler op de grond. Tiabi krijgt een gele kaart. Fahradi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Fahradi kan niet meer verder spelen. Al-Ghamdi komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Klungelig pakt Yahia de bal. Qasem Ibn-Faisal rent richting de bal. Qasem Ibn-Faisal passt de bal in één keer door. Nôomen rent richting de bal. Nôomen draait met de bal, schiet en ... Dardouri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: v dgf teey terr 55%, MENZEL BOUZELFA 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
v dgf teey terr - MENZEL BOUZELFA 0:0