Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zzzzzzz atake
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Neagone bereikt de bal nog maar net als eerste. Traore onderschept slim de pass. Traore passt de bal met de wreef. Ben Barek rent richting de bal. Ben Barek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Denden is nu in balbezit. Denden speelt de bal door. Khalfaoui heeft problemen om de bal te vangen. Baaji rent richting de bal. Baaji haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zzzzzzz - atake 0:1

33e minuut.
Denden rent richting de bal. Denden geeft de bal voor. El-Chamid heeft problemen om de bal te vangen. Khalfaoui rent richting de bal. Khalfaoui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Abdel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Abdeli Osmani de bal. Abdeli Osmani geeft een hoge lob. Ben Barek controleert de bal met de borst. Ben Barek schiet op doel. Kriden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zzzzzzz 50%, atake 50%.
zzzzzzz - atake 0:1

67e minuut.
Ariffadillah met een harde bal richting middenveld. Riafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Denden rent richting de bal. Riafa onderschept slim de pass. Riafa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Abdel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Benmbarek met de inworp. Riafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Riafa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Traore is nu in balbezit. Traore geeft de bal voor. Klungelig pakt Jnayeh de bal. Traore is nu in balbezit. Traore geeft een lange en hoge pass. Paal! Kriden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Traore geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Abdeli Osmani is nu in balbezit. Abdeli Osmani draait met de bal, schiet en ... Kriden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
zzzzzzz - atake 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zzzzzzz 48%, atake 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zzzzzzz - atake 1:1