Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
beja lasaad ayari
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Bouaziz passt de bal zonder na te denken. Rihmaian bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cherif. Cherif krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Zdiri probeert naar een medespeler te passen. Abdelfattah rent richting de bal. Hanini speelt de bal door. Sahbani rent richting de bal. Sahbani draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Denden geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avezaat met de inworp. Rihmaian bereikt de bal nog maar net als eerste. Rihmaian haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Djaâffar probeert naar een medespeler te passen. Tuama bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdiri rent richting de bal. Tuama onderschept slim de pass. Tuama schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Zdiri geeft de bal voor. Inworp. Djaâffar met een snelle inworp. Maliba rent richting de bal. Maliba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
beja - lasaad ayari 0:1

35e minuut.
Abdelli is nu in balbezit. Abdelli geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Hanini de bal onder controle te krijgen. Abdelfattah rent richting de bal. Abdelfattah haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Bahri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bahri niet meer kan verder spelen. Laraïedh komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Laraïedh probeert naar een medespeler te passen. Maliba rent richting de bal. Maliba passt de bal zonder na te denken. Tuama is nu in balbezit. Tuama schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beja 43%, lasaad ayari 57%.
beja - lasaad ayari 0:1

54e minuut.
Figlis geeft de bal voor. Bouaziz geeft een hoge lob. Sahbani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahbani haalt uit met een fantastische trap. Laraïedh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
beja - lasaad ayari 1:1

56e minuut.
Hanini speelt de bal door. Maliba rent richting de bal. Maliba passt de bal zonder na te denken. Tuama bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuama schiet op doel. El-Anwar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Avezaat geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cherif met een snelle inworp. Maliba bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliba geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dermech met een harde bal richting middenveld. Abdelfattah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelfattah haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
beja - lasaad ayari 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beja 49%, lasaad ayari 51%.
beja - lasaad ayari 2:1