Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lasaad ayari beja
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Hanini passt de bal met de wreef. Djaâffar bereikt de bal nog maar net als eerste. Djaâffar speelt de bal door. Tuama rent richting de bal. Tuama draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Abdelli verovert de bal door een tackle van achteren. Abdelli geeft een lange en hoge pass. Khouaja probeert de bal met de borst te controleren. Sahbani onderschept slim de pass. Sahbani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Cherif verovert de bal door een tackle van achteren. Cherif probeert naar een medespeler te passen. Sahbani is nu in balbezit. Sahbani haalt uit met een fantastische trap. Bahri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lasaad ayari - beja 0:1

27e minuut.
Figlis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Abdelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sahbani onderschept slim de pass. Sahbani draait met de bal, schiet en ... Denden probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rihmaian passt de bal in één keer door. Cherif bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Avezaat. Avezaat krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Selmi onderschept slim de pass. Selmi geeft een lange en hoge pass. Avezaat kopt de bal weg. Klungelig pakt Abdelfattah de bal. Abdelfattah draait met de bal, schiet en ... Bahri bokst de bal weg.

32e minuut.
Figlis speelt de bal door. Cherif bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherif met een sublieme pass. Tuama is nu in balbezit. Tuama haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
lasaad ayari - beja 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lasaad ayari 63%, beja 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lasaad ayari - beja 1:1

50e minuut.
Tuama probeert de bal aan de voet te houden. Hanini rent richting de bal. Hanini geeft een lange en hoge pass. Djaâffar is nu in balbezit. Djaâffar geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Louati onderschept slim de pass. Louati geeft de bal voor. Tuama rent richting de bal. Tuama draait met de bal, schiet en ... Daar is Dermech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Anwar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Mokrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelfattah verovert de bal door een tackle van achteren. Abdelfattah speelt de bal door. Tuama rent richting de bal. Tuama schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
lasaad ayari - beja 2:1

81e minuut.
Khouaja geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rihmaian met een snelle inworp. Abdelfattah rent richting de bal. Abdelfattah geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Figlis rent richting de bal. Figlis passt de bal in één keer door. Louati is nu in balbezit. Sahbani onderschept slim de pass. Sahbani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sahbani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahbani haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lasaad ayari 53%, beja 47%.
lasaad ayari - beja 2:1