Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
esperanse Tawiel Madarikun
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 15.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Zenaidi geeft een hoge lob. Inworp. Ejukezi met een snelle inworp. Ghanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghanmi haalt uit met een fantastische trap. Noueili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Ait Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Neticha bereikt de bal nog maar net als eerste. Djaâffar rent richting de bal. Djaâffar draait met de bal, schiet en ... Eudeline werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Hammi kopt de bal weg. Daar is El Ouni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van El-Talib. El Ouni raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

29e minuut.
Zenaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejukezi verovert de bal door een tackle van achteren. Ejukezi passt de bal in één keer door. Er-Rai is nu in balbezit. Er-Rai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Yazdanyar is nu in balbezit. Yazdanyar geeft de bal voor. Inworp. Mogaadi met de inworp. Ghanmi geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
esperanse - Tawiel Madarikun 0:1

42e minuut.
Djaâffar is nu in balbezit. Ghanmi onderschept slim de pass. Ghanmi passt de bal met de wreef. Er-Rai bereikt de bal nog maar net als eerste. Er-Rai schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: esperanse 59%, Tawiel Madarikun 41%.
esperanse - Tawiel Madarikun 0:1

52e minuut.
El Ouni bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Talib probeert naar een medespeler te passen. El Ouni is nu in balbezit. Ghanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghanmi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ait Lahcen met een snelle inworp. Ejukezi controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hammi. Hammi krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Noueili speelt de bal door. Ben Neticha kopt de bal weg. Idoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Djaâffar bereikt de bal nog maar net als eerste. Djaâffar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

73e minuut.
Atamari probeert naar een medespeler te passen. Mogaadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Yazdanyar zijn tegenspeler op de grond. Mogaadi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mogaadi kan niet meer verder spelen. Rubeen komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Qasem Ibn-Faisal geeft de bal voor. Rubeen kopt de bal weg. Klungelig pakt Ait Lahcen de bal. Ben Neticha rent richting de bal. Ben Neticha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: esperanse 39%, Tawiel Madarikun 61%.
esperanse - Tawiel Madarikun 0:1