Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pale riyal madrid
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
11.8 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Dradeni onderschept slim de pass. Dradeni speelt de bal door. Hazalija is nu in balbezit. Hazalija haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Essaifi de bal onder controle te krijgen. El-Chamadi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Al Nasshar met de inworp. Traore rent richting de bal. Akacha begaat een overtreding. Traore roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Traore kan niet meer verder spelen. Zahmoul komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Ettayeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouchane onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hadden. Hadden krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Akacha verovert de bal door een tackle van achteren. Oueslati rent richting de bal. Oueslati probeert naar een medespeler te passen. Zahmoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahmoul draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Klungelig pakt Boughanmi de bal. Godhbane is nu in balbezit. Godhbane geeft de bal voor. Ait Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ait Lahcen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pale 46%, riyal madrid 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pale - riyal madrid 0:0

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Ismail de bal onder controle te krijgen. Ismail passt de bal met de wreef. Hazalija is nu in balbezit. Hazalija schiet op doel. El-Chamadi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Chouchane bereikt de bal nog maar net als eerste. Dradeni rent richting de bal. Dradeni passt de bal in één keer door. Hazalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazalija draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Al Nasshar passt de bal zonder na te denken. Ettayeb met een sublieme pass. Zahmoul is nu in balbezit. Hazalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazalija haalt uit met een fantastische trap. El-Chamadi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
pale - riyal madrid 0:1

64e minuut.
Ingin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Godhbane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El-Chamadi bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Chamadi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Ismail bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismail probeert naar een medespeler te passen. Hazalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazalija haalt uit met een fantastische trap. El-Chamadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pale - riyal madrid 0:2

75e minuut.
Ingin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Akacha de bal. Zahmoul speelt de bal door. Hazalija rent richting de bal. Hazalija draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Zahmoul is nu in balbezit. Akacha onderschept slim de pass. Akacha geeft de bal voor. Ait Lahcen rent richting de bal. Ait Lahcen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pale - riyal madrid 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pale 47%, riyal madrid 53%.
pale - riyal madrid 1:2