Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aswad Bençar étoile du sahel
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
M`Hadhebi trapt de bal weg. Nefzi kopt de bal weg. Benhalima heeft problemen om de bal te vangen. Souayah is nu in balbezit. Souayah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Al Nasshar bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhalima verovert de bal door een tackle van achteren. Benhalima probeert naar een medespeler te passen. Souayah is nu in balbezit. Souayah schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Inworp. Al Nasshar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Allagui met een sublieme pass. Atallah rent richting de bal. Atallah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Al Nasshar speelt de bal door. Zouabi is nu in balbezit. Hammani schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hammani krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Doeltrap. M`Hadhebi trapt de bal weg van het doel. Guezmir kopt de bal weg. Atallah rent richting de bal. Atallah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aswad Bençar 53%, étoile du sahel 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aswad Bençar - étoile du sahel 0:0

53e minuut.
Nefzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nefzi probeert naar een medespeler te passen. Benhalima bereikt de bal nog maar net als eerste. Souayah rent richting de bal. Souayah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Nefzi speelt de bal door. Allagui is nu in balbezit. Allagui probeert naar een medespeler te passen. Zouabi is nu in balbezit. Zouabi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Zouabi is nu in balbezit. Zouabi probeert naar een medespeler te passen. Atallah bereikt de bal nog maar net als eerste. Atallah schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tizie de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Aswad Bençar - étoile du sahel 1:0

82e minuut.
Allagui probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Souayah is nu in balbezit. Souayah probeert naar een medespeler te passen. Hunyadi is nu in balbezit. Hunyadi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Nefzi passt de bal in één keer door. Hunyadi rent richting de bal. Hunyadi met een sublieme pass. Souayah is nu in balbezit. Souayah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aswad Bençar 50%, étoile du sahel 50%.
Aswad Bençar - étoile du sahel 1:0