Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tawiel Madarikun lasaad ayari
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.4 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Tuama probeert de bal met de borst te controleren. Qasem Ibn-Faisal verovert de bal door een tackle van achteren. El Ouni rent richting de bal. Maliba verovert de bal door een tackle van achteren. Maliba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tawiel Madarikun - lasaad ayari 0:1

29e minuut.
Mokrani rent richting de bal. Ghanmi onderschept slim de pass. Er-Rai bereikt de bal nog maar net als eerste. Er-Rai haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Denden de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Hanini met een sublieme pass. Maliba rent richting de bal. Maliba passt de bal in één keer door. Tuama rent richting de bal. Tuama haalt uit met een fantastische trap. Eudeline bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tawiel Madarikun - lasaad ayari 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tawiel Madarikun 72%, lasaad ayari 28%.
Tawiel Madarikun - lasaad ayari 0:2

54e minuut.
Idoudi kopt de bal weg. Er-Rai controleert de bal met de borst. Abdelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Er-Rai onderschept slim de pass. Er-Rai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tawiel Madarikun - lasaad ayari 1:2

61e minuut.
Atamari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherif rent richting de bal. Cherif geeft een hoge lob. Tuama rent richting de bal. Tuama draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Cherieg passt de bal met de wreef. Ejukezi rent richting de bal. Ejukezi passt de bal in één keer door. Er-Rai rent richting de bal. Er-Rai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
El Ouni rent richting de bal. El Ouni geeft een hoge lob. Djaâffar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Er-Rai de bal. Er-Rai haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Abdelli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ejukezi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ghanmi rent richting de bal. Ghanmi geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tawiel Madarikun - lasaad ayari 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tawiel Madarikun 46%, lasaad ayari 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tawiel Madarikun - lasaad ayari 2:2