Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
étoile du sahel riyal madrid
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


23e minuut.
Mrad onderschept slim de pass. Mrad geeft de bal voor. Ettayeb is nu in balbezit. Ettayeb passt de bal in één keer door. Saïbi onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Dieli met een sublieme pass. Klungelig pakt Zahmoul de bal. Hunyadi rent richting de bal. Souayah bereikt de bal nog maar net als eerste. Souayah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Nefzi passt de bal met de wreef. Al Nasshar is nu in balbezit. Al Nasshar passt de bal zonder na te denken. Daar is Hazalija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hazalija schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: étoile du sahel 58%, riyal madrid 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
étoile du sahel - riyal madrid 0:0

64e minuut.
Ettayeb is nu in balbezit. Hunyadi onderschept slim de pass. Hunyadi met een sublieme pass. Souayah rent richting de bal. Souayah schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Zahmoul passt de bal met de wreef. Hunyadi is nu in balbezit. Hunyadi passt de bal zonder na te denken. Souayah bereikt de bal nog maar net als eerste. Souayah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Dieli trapt de bal weg van het doel. Zahmoul kopt de bal weg. Nisawi probeert de bal aan de voet te houden. Hazalija is nu in balbezit. Hazalija haalt uit met een fantastische trap. M`Hadhebi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Al Nasshar met een snelle inworp. Ettayeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettayeb probeert naar een medespeler te passen. Hazalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazalija schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: étoile du sahel 44%, riyal madrid 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
étoile du sahel - riyal madrid 0:0