Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
riyal madrid étoile du sahel
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Dieli met een sublieme pass. Nefzi kopt de bal weg. Saïbi is nu in balbezit. Hunyadi is nu in balbezit. Hunyadi draait met de bal, schiet en ... Dieli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Hadden probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Dradeni de bal onder controle te krijgen. Souayah bereikt de bal nog maar net als eerste. Souayah schiet op doel. Dieli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
riyal madrid - étoile du sahel 0:1

12e minuut.
Hammani passt de bal zonder na te denken. Lahmar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahmar probeert naar een medespeler te passen. Souayah rent richting de bal. Souayah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Boughanmi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bugarani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hunyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunyadi schiet op doel. Paal! Dieli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Hazalija is nu in balbezit. Hazalija speelt de bal door. Al Nasshar bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Nasshar passt de bal in één keer door. Zahmoul geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: riyal madrid 55%, étoile du sahel 45%.
riyal madrid - étoile du sahel 0:1

49e minuut.
Hazalija rent richting de bal. Zahmoul rent richting de bal. Hazalija is nu in balbezit. Zahmoul rent richting de bal. Zahmoul schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Hammani met een snelle inworp. Nefzi kan de bal niet met de borst controleren. Saïbi probeert naar een medespeler te passen. Hunyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunyadi draait met de bal, schiet en ... Dieli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Hadden geeft de bal voor. Ismail probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zahmoul de bal. Hazalija is nu in balbezit. Hazalija schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: riyal madrid 46%, étoile du sahel 54%.
riyal madrid - étoile du sahel 0:1