Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aswad Bençar pale
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 12.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen hopeloos


1e minuut.
El-Chamadi onderschept slim de pass. El-Chamadi passt de bal in één keer door. Muthanna is nu in balbezit. Ait Lahcen onderschept slim de pass. Ait Lahcen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Hurajah rent richting de bal. Tiabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiabi passt de bal zonder na te denken. Atallah bereikt de bal nog maar net als eerste. Atallah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Atallah is nu in balbezit. Akacha verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Atallah. Atallah krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Akacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Guezmir onderschept slim de pass. Guezmir passt de bal zonder na te denken. Atallah is nu in balbezit. Atallah draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Aswad Bençar - pale 1:0

16e minuut.
Akacha is nu in balbezit. Tiabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiabi met een sublieme pass. Atallah bereikt de bal nog maar net als eerste. Atallah draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aswad Bençar - pale 2:0

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Abed-Abdul trapt de bal weg van het doel. Chouchane is nu in balbezit. Tiabi onderschept slim de pass. Tiabi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

38e minuut.
Chouchane passt de bal zonder na te denken. Ait Lahcen rent richting de bal. El-Chamadi bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Chamadi schiet op doel. Muthanna probeert de bal aan de voet te houden. Abed-Abdul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aswad Bençar 30%, pale 70%.
Aswad Bençar - pale 2:0

57e minuut.
Zdiri onderschept slim de pass. Benzarti is nu in balbezit. Benzarti geeft de bal voor. Zdiri heeft problemen om de bal te vangen. Tiabi speelt de bal door. El-Chamadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Muthanna probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Godhbane neemt de hoekschop. Ait Lahcen rent richting de bal. Ait Lahcen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Tiabi passt de bal in één keer door. Chouchane rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Atallah. Atallah krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aswad Bençar 42%, pale 58%.
Aswad Bençar - pale 2:0