Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lasaad ayari esperanse
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Hanini geeft een hoge lob. Djaâffar is nu in balbezit. Tuama rent richting de bal. Tuama draait met de bal, schiet en ... Al-Dosari kopt de bal weg. Noueili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Mokrani is nu in balbezit. Mokrani passt de bal zonder na te denken. Khouaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Fehik verovert de bal door een tackle van achteren. Fehik draait met de bal, schiet en ... Laraïedh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
lasaad ayari - esperanse 0:1

15e minuut.
Ben Neticha verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Neticha passt de bal in één keer door. Denden rent richting de bal. Fehik verovert de bal door een tackle van achteren. Fehik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Laraïedh trapt de bal weg. El-Anwar kopt de bal weg. Khouaja is nu in balbezit. Ben Neticha onderschept slim de pass. Ben Neticha haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Zenaidi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cherif met de inworp. Maliba bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliba geeft een lange en hoge pass. Noueili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Hanini onderschept slim de pass. Hanini geeft een lange en hoge pass. Zenaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuama bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuama schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Al-Dosari geeft de bal voor. Djaâffar controleert de bal met de borst. Djaâffar geeft een lange en hoge pass. Tuama kan de bal niet met de borst controleren. Tuama haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
El-Anwar rent richting de bal. El-Anwar geeft een hoge lob. Inworp. Cherif met een snelle inworp. Maliba geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lasaad ayari 56%, esperanse 44%.
lasaad ayari - esperanse 0:1

63e minuut.
El-Anwar onderschept slim de pass. El-Anwar geeft een lange en hoge pass. Daar is Abdelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabsi rent richting de bal. Gabsi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Tuama is nu in balbezit. Al-Dosari legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tuama raakt geblesseerd tijdens het duel. Al-Dosari geeft de bal voor. Maliba kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
lasaad ayari - esperanse 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lasaad ayari 44%, esperanse 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lasaad ayari - esperanse 1:1