Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lasaad ayari riyal madrid
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Dieli trapt de bal weg van het doel. Traore kopt de bal weg. Abdelli heeft problemen om de bal te vangen. Hazalija is nu in balbezit. Hazalija draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Denden geeft een hoge lob. Hadden is nu in balbezit. Hadden geeft de bal voor. Tuama bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lasaad ayari - riyal madrid 1:0

18e minuut.
Louati geeft de bal voor. Daar is Ingin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuama bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuama draait met de bal, schiet en ... Dieli probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ettayeb is nu in balbezit. Ettayeb speelt de bal door. Hanini rent richting de bal. Al Nasshar verovert de bal door een tackle van achteren. Al Nasshar geeft de bal voor. Bahri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hazalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazalija schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
lasaad ayari - riyal madrid 1:1

31e minuut.
Traore is nu in balbezit. Khouaja verovert de bal door een tackle van achteren. Dradeni verovert de bal door een tackle van achteren. Traore rent richting de bal. Traore geeft de bal voor. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Daar is Maliba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maliba draait met de bal, schiet en ... Hadden controleert de bal met de borst. Tuama is nu in balbezit. Tuama haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Louati geeft de bal voor. Inworp. Al Nasshar met een snelle inworp. Traore rent richting de bal. Traore schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
lasaad ayari - riyal madrid 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lasaad ayari 45%, riyal madrid 55%.
lasaad ayari - riyal madrid 1:2

46e minuut.
Ismail rent richting de bal. Ismail geeft een hoge lob. Daar is Louati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hazalija rent richting de bal. Hazalija haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
lasaad ayari - riyal madrid 1:3

75e minuut.
Ettayeb passt de bal met de wreef. Mokrani rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Traore. Traore krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Al Nasshar rent richting de bal. Abdelli rent richting de bal. Abdelli passt de bal zonder na te denken. Hazalija is nu in balbezit. Hazalija draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ismail geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hazalija is nu in balbezit. Traore bereikt de bal nog maar net als eerste. Traore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lasaad ayari - riyal madrid 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lasaad ayari 54%, riyal madrid 46%.
lasaad ayari - riyal madrid 1:4