Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pale beja
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.3 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Bouaziz onderschept slim de pass. Bouaziz passt de bal zonder na te denken. Rihmaian is nu in balbezit. Sahbani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahbani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Figlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Akacha onderschept slim de pass. Akacha met een sublieme pass. El-Chamadi rent richting de bal. El-Chamadi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Figlis is nu in balbezit. Figlis geeft een hoge lob. Sahbani bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelfattah is nu in balbezit. Abdelfattah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pale - beja 0:1

31e minuut.
El-Chamadi speelt de bal door. Ait Lahcen is nu in balbezit. Abdelfattah onderschept slim de pass. Abdelfattah geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
El-Chamadi heeft problemen om de bal te vangen. El-Chamadi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ben Chrouda de bal. Ait Lahcen is nu in balbezit. Ait Lahcen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Zdiri met de inworp. Figlis rent richting de bal. Figlis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Abdelfattah de bal. Abdelfattah draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Bouaziz rent richting de bal. Bouaziz passt de bal met de wreef. Essaifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahbani onderschept slim de pass. Sahbani haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
pale - beja 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pale 58%, beja 42%.
pale - beja 0:2

56e minuut.
Bouaziz geeft de bal voor. Godhbane kopt de bal weg. Ben Chrouda heeft problemen om de bal te vangen. Ait Lahcen is nu in balbezit. Ait Lahcen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Bouaziz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rouzijak komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Hurajah met de inworp. Chouchane is nu in balbezit. Chouchane speelt de bal door. Ait Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ait Lahcen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pale 44%, beja 56%.
pale - beja 0:2