Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
beja pale
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 10.5
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Hurajah geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rihmaian met de inworp. Abdelfattah rent richting de bal. Abdelfattah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
beja - pale 1:0

7e minuut.
Chouchane is nu in balbezit. Chouchane geeft de bal voor. Sahbani kopt de bal weg. Daar is Abdelfattah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdelfattah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Figlis rent richting de bal. Figlis passt de bal zonder na te denken. Benzarti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahbani onderschept slim de pass. Sahbani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Zdiri geeft een lange en hoge pass. Chouchane kopt de bal weg. Abdelfattah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelfattah draait met de bal, schiet en ... El-Chamadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
beja - pale 2:0

16e minuut.
Essaifi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Selmi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abdelfattah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelfattah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
beja - pale 3:0

16e minuut.
Ait Lahcen rent richting de bal. Abdelfattah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ait Lahcen maakt een afschuwelijke overtreding. Ait Lahcen krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Abdelfattah verovert de bal door een tackle van achteren. Sahbani bereikt de bal nog maar net als eerste. Oueslati bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahbani onderschept slim de pass. Sahbani draait met de bal, schiet en ... El-Chamadi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Akacha kopt de bal weg. Zdiri is nu in balbezit. El-Chamadi begaat een overtreding. El-Chamadi krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Daar is Figlis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ait Lahcen rent richting de bal. Ait Lahcen draait met de bal, schiet en ... Ben Chrouda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. El-Anwar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
beja - pale 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beja 46%, pale 54%.
beja - pale 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beja 36%, pale 64%.
beja - pale 3:1