Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
étoile du sahel Tawiel Madarikun
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 14.7
weak Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Cherieg speelt de bal door. Hunyadi rent richting de bal. Hunyadi passt de bal met de wreef. Souayah is nu in balbezit. Souayah draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Hunyadi met een sublieme pass. Saïbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunyadi is nu in balbezit. Souayah bereikt de bal nog maar net als eerste. Souayah schiet op doel. Eudeline probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
étoile du sahel - Tawiel Madarikun 1:0

7e minuut.
Saïbi probeert naar een medespeler te passen. El Ouni rent richting de bal. El Ouni passt de bal met de wreef. Er-Rai is nu in balbezit. Er-Rai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
étoile du sahel - Tawiel Madarikun 1:1

10e minuut.
Ghanmi is nu in balbezit. Nefzi begaat een overtreding. Ghanmi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. El Ouni zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Er-Rai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. M`Hadhebi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Er-Rai is nu in balbezit. Saïbi is nu in balbezit. Er-Rai begaat een overtreding. Saïbi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Saïbi kan niet meer verder spelen. Lahmar komt het veld opgelopen. Nefzi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Souayah is nu in balbezit. Souayah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Cherieg geeft een lange en hoge pass. Bugarani geeft de bal voor. Idoudi heeft problemen om de bal te vangen. Souayah is nu in balbezit. Souayah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
El Ouni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lahmar kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Atamari de bal onder controle te krijgen. Souayah rent richting de bal. Souayah schiet op doel. Paal! Eudeline probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
El Ouni probeert de bal met de borst te controleren. Hunyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Ouni begaat een overtreding. Hunyadi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nefzi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Eudeline probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: étoile du sahel 45%, Tawiel Madarikun 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
étoile du sahel - Tawiel Madarikun 1:1

80e minuut.
Ejukezi met een snelle inworp. Ghanmi is nu in balbezit. Nefzi met een sublieme pass. Souayah is nu in balbezit. Souayah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Hunyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunyadi passt de bal in één keer door. Souayah is nu in balbezit. Souayah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
étoile du sahel - Tawiel Madarikun 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: étoile du sahel 60%, Tawiel Madarikun 40%.
étoile du sahel - Tawiel Madarikun 2:1