Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aswad Bençar Tawiel Madarikun
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Ghanmi is nu in balbezit. Allagui rent richting de bal. Ghanmi verovert de bal door een tackle van achteren. Er-Rai rent richting de bal. Er-Rai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ghanmi is nu in balbezit. Ghanmi passt de bal met de wreef. Mogaadi rent richting de bal. Mogaadi geeft de bal voor. Er-Rai bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Er-Rai is nu in balbezit. Er-Rai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aswad Bençar - Tawiel Madarikun 0:1

12e minuut.
Allagui geeft een hoge lob. Bartholomeu is nu in balbezit. Bartholomeu speelt de bal door. Atallah heeft problemen om de bal te vangen. Atallah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Ait Lahcen de bal. Tiabi speelt de bal door. Idoudi met een sublieme pass. Atallah heeft problemen om de bal te vangen. Atallah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Er-Rai is nu in balbezit. Guezmir verovert de bal door een tackle van achteren. Guezmir passt de bal zonder na te denken. Atallah is nu in balbezit. Atallah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Zouabi passt de bal met de wreef. Tiabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiabi passt de bal met de wreef. Atallah rent richting de bal. Atallah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aswad Bençar 39%, Tawiel Madarikun 61%.
Aswad Bençar - Tawiel Madarikun 0:1

51e minuut.
Guezmir kan de bal niet met de borst controleren. Guezmir geeft de bal voor. Qasem Ibn-Faisal kopt de bal weg. Zdiri heeft problemen om de bal te vangen. Zdiri geeft de bal voor. Eudeline kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aswad Bençar - Tawiel Madarikun 1:1

74e minuut.
Ait Lahcen met een sublieme pass. Ejukezi rent richting de bal. Ejukezi speelt de bal door. Ghanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghanmi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ait Lahcen probeert naar een medespeler te passen. Mogaadi rent richting de bal. Mogaadi geeft een hoge lob. Er-Rai is nu in balbezit. Er-Rai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aswad Bençar - Tawiel Madarikun 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aswad Bençar 56%, Tawiel Madarikun 44%.
Aswad Bençar - Tawiel Madarikun 1:2