Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pale esperanse
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
11.5 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten zwak
hopeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


20e minuut.
Mnari probeert naar een medespeler te passen. Fehik bereikt de bal nog maar net als eerste. Oueslati rent richting de bal. Fehik onderschept slim de pass. Fehik haalt uit met een fantastische trap. El-Chamadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Ait Lahcen passt de bal zonder na te denken. Fahradi is nu in balbezit. Fahradi passt de bal in één keer door. El-Chamadi is nu in balbezit. El-Chamadi draait met de bal, schiet en ... Noueili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. El-Chamadi is nu in balbezit. El-Chamadi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pale - esperanse 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pale 50%, esperanse 50%.
pale - esperanse 1:0

48e minuut.
Akacha geeft de bal voor. El-Chamadi rent richting de bal. El-Chamadi probeert naar een medespeler te passen. Ait Lahcen rent richting de bal. Ait Lahcen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pale - esperanse 2:0

76e minuut.
Ben Neticha geeft een lange en hoge pass. Mnari is nu in balbezit. Hurajah legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mnari is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ben Neticha neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pale 59%, esperanse 41%.
pale - esperanse 2:0