Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
esperanse pale
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 11.7
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
poor Verdedigen hopeless


10e minuut.
El-Talib is nu in balbezit. El-Chamadi verovert de bal door een tackle van achteren. El-Chamadi speelt de bal door. Ait Lahcen rent richting de bal. Ait Lahcen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
esperanse - pale 0:1

17e minuut.
El-Talib verovert de bal door een tackle van achteren. El-Talib geeft een hoge lob. Fehik kopt de bal weg. Ben Neticha rent richting de bal. Ben Neticha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Fehik heeft problemen om de bal te vangen. Ben Neticha rent richting de bal. Klungelig pakt Fehik de bal. Ben Neticha rent richting de bal. Ben Neticha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Doeltrap. Noueili met een harde bal richting middenveld. Boussaid kan de bal niet met de borst controleren. El-Chamadi rent richting de bal. El-Chamadi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Fehik verovert de bal door een tackle van achteren. Akacha is nu in balbezit. Fehik onderschept slim de pass. Fehik haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Essaifi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Mnari kopt de bal weg. Daar is Ben Neticha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chouchane is nu in balbezit. Fehik onderschept slim de pass. Fehik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Boussaid verovert de bal door een tackle van achteren. Boussaid probeert naar een medespeler te passen. Fehik is nu in balbezit. Ben Neticha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Neticha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Mnari geeft de bal voor. Oueslati is nu in balbezit. Fehik verovert de bal door een tackle van achteren. Fehik draait met de bal, schiet en ... El-Chamadi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
esperanse - pale 1:1

41e minuut.
Ben Neticha verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Neticha met een sublieme pass. Essaifi rent richting de bal. Fehik verovert de bal door een tackle van achteren. Fehik schiet op doel. El-Chamadi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: esperanse 42%, pale 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
esperanse - pale 1:1

51e minuut.
El-Anwar rent richting de bal. El-Anwar passt de bal in één keer door. Daar is Hurajah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ben Neticha is nu in balbezit. Ben Neticha geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
El-Anwar heeft problemen om de bal te vangen. El-Anwar probeert naar een medespeler te passen. Fehik rent richting de bal. Fehik draait met de bal, schiet en ... El-Chamadi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
esperanse - pale 2:1

60e minuut.
Zenaidi rent richting de bal. Abdelli verovert de bal door een tackle van achteren. Abdelli probeert naar een medespeler te passen. Fehik is nu in balbezit. Fehik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
El-Talib zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gabsi geeft de bal voor. El-Chamadi met een sublieme pass. Klungelig pakt El-Chamadi de bal. El-Chamadi schiet op doel. Noueili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
esperanse - pale 2:2

68e minuut.
El-Chamadi passt de bal zonder na te denken. Akacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Neticha verovert de bal door een tackle van achteren. Fehik rent richting de bal. Fehik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: esperanse 30%, pale 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
esperanse - pale 2:2