Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
étoile du sahel lasaad ayari
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.1
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Maliba is nu in balbezit. Maliba probeert naar een medespeler te passen. Tuama bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuama haalt uit met een fantastische trap. Daar is Tizie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
étoile du sahel - lasaad ayari 0:1

6e minuut.
Nisawi passt de bal zonder na te denken. Hanini is nu in balbezit. Hanini geeft een hoge lob. Tuama bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuama schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Souayah met een sublieme pass. Al Nasshar rent richting de bal. Djaâffar begaat een overtreding. Djaâffar krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Khouaja heeft problemen om de bal te vangen. Saïbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saïbi passt de bal met de wreef. Hunyadi is nu in balbezit. Hunyadi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
M`Hadhebi speelt de bal door. Mokrani kopt de bal weg. Maliba heeft problemen om de bal te vangen. Tuama is nu in balbezit. Tuama draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Djaâffar rent richting de bal. Djaâffar passt de bal zonder na te denken. Tuama bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuama haalt uit met een fantastische trap. Tizie probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: étoile du sahel 49%, lasaad ayari 51%.
étoile du sahel - lasaad ayari 0:1

57e minuut.
Saïbi rent richting de bal. Saïbi met een sublieme pass. Souayah is nu in balbezit. Souayah haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Louati de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Khouaja geeft de bal voor. Inworp. Bugarani met een snelle inworp. Hunyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunyadi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Al Nasshar geeft de bal voor. Saïbi kopt de bal weg. Bugarani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunyadi is nu in balbezit. Hunyadi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Mokrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrani geeft een lange en hoge pass. Tizie bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuama rent richting de bal. Tuama haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: étoile du sahel 50%, lasaad ayari 50%.
étoile du sahel - lasaad ayari 0:1