Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lasaad ayari étoile du sahel
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.2
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Klungelig pakt Mokrani de bal. Saïbi rent richting de bal. Mokrani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mokrani krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Saïbi geeft een hoge lob. Inworp. Cherif met de inworp. Maliba rent richting de bal. Maliba geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Lahmar passt de bal in één keer door. Maliba heeft problemen om de bal te vangen. Maliba passt de bal zonder na te denken. Tuama bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuama schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Lahmar geeft een hoge lob. Bugarani probeert de bal met de borst te controleren. Bugarani geeft een lange en hoge pass. Souayah is nu in balbezit. Souayah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Maliba bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahmar verovert de bal door een tackle van achteren. Lahmar met een sublieme pass. Souayah rent richting de bal. Souayah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Hunyadi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maliba bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lahmar. Lahmar krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Denden raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Laraïedh komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Hammani passt de bal met de wreef. Mrad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tuama is nu in balbezit. Tuama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lasaad ayari - étoile du sahel 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lasaad ayari 48%, étoile du sahel 52%.
lasaad ayari - étoile du sahel 1:0

47e minuut.
Mokrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunyadi onderschept slim de pass. Hunyadi passt de bal in één keer door. Souayah bereikt de bal nog maar net als eerste. Souayah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
lasaad ayari - étoile du sahel 1:1

75e minuut.
Hunyadi speelt de bal door. Maghzaoui rent richting de bal. Souayah tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maghzaoui moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Maghzaoui kan niet meer verder spelen. Nasri komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Al Nasshar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hunyadi is nu in balbezit. Hunyadi geeft een lange en hoge pass. Bugarani rent richting de bal. Bugarani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
lasaad ayari - étoile du sahel 1:2

79e minuut.
Tuama passt de bal in één keer door. Saïbi rent richting de bal. Cherif begaat een overtreding. Cherif krijgt een gele kaart. Saïbi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Saïbi kan niet meer verder spelen. Belloumi komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Khouaja geeft een hoge lob. Inworp. Bugarani met de inworp. Klungelig pakt Hunyadi de bal. Hunyadi haalt uit met een fantastische trap. Bahri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Louati heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
lasaad ayari - étoile du sahel 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lasaad ayari 66%, étoile du sahel 34%.
lasaad ayari - étoile du sahel 1:3