Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
riyal madrid esperanse
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Mnari rent richting de bal. Mnari passt de bal in één keer door. Ben Neticha is nu in balbezit. Ben Neticha schiet op doel. Klungelig pakt Ingin de bal. Dieli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Traore is nu in balbezit. El-Talib onderschept slim de pass. El-Talib passt de bal zonder na te denken. Fehik is nu in balbezit. Fehik draait met de bal, schiet en ... Dieli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ben Neticha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Neticha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ismail passt de bal met de wreef. Ben Neticha rent richting de bal. Dradeni is nu in balbezit. Ben Neticha onderschept slim de pass. Ben Neticha speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Gabsi rent richting de bal. Gabsi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dradeni de bal. Fehik rent richting de bal. Fehik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
riyal madrid - esperanse 0:1

34e minuut.
Boussaid is nu in balbezit. Ismail rent richting de bal. Ismail passt de bal met de wreef. Hazalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazalija schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: riyal madrid 51%, esperanse 49%.
riyal madrid - esperanse 0:1

52e minuut.
Na een snelle pass probeert El-Anwar de bal onder controle te krijgen. Hazalija is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van El-Anwar. El-Anwar krijgt een gele kaart.

53e minuut.
El-Talib verovert de bal door een tackle van achteren. El-Talib geeft een hoge lob. Fehik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ben Neticha is nu in balbezit. Ben Neticha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ettayeb is nu in balbezit. Ben Neticha verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Neticha geeft een hoge lob. Fehik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fehik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
riyal madrid - esperanse 0:2

59e minuut.
Ettayeb rent richting de bal. El-Anwar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettayeb tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ettayeb krijgt een gele kaart. El-Anwar raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. El-Anwar kan niet meer verder spelen. Al-Quarani komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Hadden geeft een lange en hoge pass. Ismail kan de bal niet met de borst controleren. Boussaid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ismail raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ismail kan niet meer verder spelen. Bolgofiani komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Ben Neticha bereikt de bal nog maar net als eerste. Dradeni met een sublieme pass. El-Talib geeft de bal voor. Fehik is nu in balbezit. Fehik haalt uit met een fantastische trap. Dieli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: riyal madrid 61%, esperanse 39%.
riyal madrid - esperanse 0:2