Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tawiel Madarikun pale
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 11.5
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Qasem Ibn-Faisal geeft de bal voor. Chouchane kopt de bal weg. Qasem Ibn-Faisal probeert de bal aan de voet te houden. El-Chamadi is nu in balbezit. El-Chamadi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Inworp. Mogaadi met de inworp. Ghanmi is nu in balbezit. Ghanmi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Oueslati de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Chouchane de bal onder controle te krijgen. Er-Rai bereikt de bal nog maar net als eerste. Akacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Er-Rai verovert de bal door een tackle van achteren. Er-Rai schiet op doel. El-Chamadi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tawiel Madarikun - pale 1:0

32e minuut.
Er-Rai rent richting de bal. Er-Rai passt de bal in één keer door. Ghanmi probeert de bal aan de voet te houden. Ait Lahcen is nu in balbezit. Ait Lahcen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
El-Chamadi probeert naar een medespeler te passen. Ait Lahcen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aby-Hana. Aby-Hana krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Chouchane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghanmi onderschept slim de pass. Ghanmi passt de bal in één keer door. Er-Rai is nu in balbezit. Er-Rai schiet op doel. El-Chamadi bokst de bal weg.

45e minuut.
Ghanmi probeert naar een medespeler te passen. Er-Rai rent richting de bal. Akacha rent richting de bal. Ghanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghanmi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tawiel Madarikun 45%, pale 55%.
Tawiel Madarikun - pale 1:0

57e minuut.
Atamari met een sublieme pass. El-Chamadi rent richting de bal. Ait Lahcen rent richting de bal. Ait Lahcen haalt uit met een fantastische trap. Idoudi heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tawiel Madarikun - pale 1:1

80e minuut.
Aby-Hana rent richting de bal. El-Chamadi bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Chamadi passt de bal in één keer door. Ait Lahcen rent richting de bal. Ait Lahcen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tawiel Madarikun - pale 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tawiel Madarikun 55%, pale 45%.
Tawiel Madarikun - pale 1:2