Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
étoile du sahel beja
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.2
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Nefzi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lahmar komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Mrad geeft de bal voor. Inworp. Selmi met de inworp. Abdelfattah is nu in balbezit. Abdelfattah speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sahbani is nu in balbezit. Sahbani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
étoile du sahel - beja 0:1

29e minuut.
Rihmaian is nu in balbezit. Al Nasshar rent richting de bal. Rihmaian maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Rihmaian moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rihmaian schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: étoile du sahel 45%, beja 55%.
étoile du sahel - beja 0:1

57e minuut.
Mrad geeft een hoge lob. Figlis heeft problemen om de bal te vangen. Figlis geeft de bal voor. Abdelfattah rent richting de bal. Abdelfattah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bugarani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hunyadi rent richting de bal. Hunyadi geeft een hoge lob. Al Nasshar is nu in balbezit. Al Nasshar geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bouaziz geeft de bal voor. Hammani rent richting de bal. Hammani geeft een lange en hoge pass. Souayah bereikt de bal nog maar net als eerste. Souayah schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Nisawi geeft de bal voor. Zdiri geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nisawi de bal. Selmi rent richting de bal. Selmi draait met de bal, schiet en ... M`Hadhebi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Bouaziz passt de bal zonder na te denken. Sahbani bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelfattah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelfattah schiet op doel. Tizie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: étoile du sahel 56%, beja 44%.
étoile du sahel - beja 0:1