Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aswad Bençar lasaad ayari
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Guezmir speelt de bal door. Khouaja rent richting de bal. Khouaja geeft een lange en hoge pass. Tuama rent richting de bal. Tuama schiet op doel. Abed-Abdul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Atallah rent richting de bal. Mokrani onderschept slim de pass. Mokrani passt de bal zonder na te denken. Tuama rent richting de bal. Tuama schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Guezmir passt de bal met de wreef. Zdiri rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abdelli. Abdelli krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Allagui is nu in balbezit. Mokrani verovert de bal door een tackle van achteren. Guezmir schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Guezmir krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Benhalima met een sublieme pass. Inworp. Mokrani met een snelle inworp. Cherif bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherif geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Abed-Abdul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aswad Bençar 57%, lasaad ayari 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aswad Bençar - lasaad ayari 0:0

53e minuut.
Khouaja geeft de bal voor. Cherif heeft problemen om de bal te vangen. Cherif passt de bal in één keer door. Maliba rent richting de bal. Maliba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aswad Bençar - lasaad ayari 0:1

63e minuut.
Zouabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrani verovert de bal door een tackle van achteren. Mokrani probeert naar een medespeler te passen. Tiabi is nu in balbezit. Tiabi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Tiabi speelt de bal door. Khouaja is nu in balbezit. Khouaja geeft de bal voor. Tuama rent richting de bal. Tuama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aswad Bençar - lasaad ayari 0:2

76e minuut.
Khouaja geeft de bal voor. Chedli is nu in balbezit. Chedli met een sublieme pass. Atallah rent richting de bal. Atallah draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Zouabi passt de bal met de wreef. Tiabi rent richting de bal. Tiabi probeert naar een medespeler te passen. Atallah rent richting de bal. Atallah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aswad Bençar - lasaad ayari 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aswad Bençar 43%, lasaad ayari 57%.
Aswad Bençar - lasaad ayari 1:2