Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aswad Wahs klmù
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Abdelmajid verovert de bal door een tackle van achteren. Mansri rent richting de bal. Mansri probeert naar een medespeler te passen. Ben Younes is nu in balbezit. Ben Younes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Baaji schiet op doel. Dridi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abdelli is nu in balbezit. Abdelli schiet op doel. Ghodhbane werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aswad Wahs - klmù 1:0

13e minuut.
Abdelmajid heeft problemen om de bal te vangen. Abdelli rent richting de bal. Baaji is nu in balbezit. Abdelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Falken is nu in balbezit. Falken passt de bal zonder na te denken. Mansri met een sublieme pass. Ben Younes rent richting de bal. Ben Younes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Benzekri is nu in balbezit. Ettayamar is nu in balbezit. Ettayamar passt de bal zonder na te denken. Khanchil bereikt de bal nog maar net als eerste. Khanchil geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Benzekri kopt de bal weg. Debelle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Debelle passt de bal zonder na te denken. Mansri rent richting de bal. Mansri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Abdelmajid is nu in balbezit. Siamiadi verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Abdelli de bal. Baaji rent richting de bal. Baaji haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aswad Wahs 62%, klmù 38%.
Aswad Wahs - klmù 1:0

46e minuut.
Ettayamar is nu in balbezit. Ettayamar passt de bal in één keer door. Daar is Abdelmajid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Benachour geeft een hoge lob. Dridi probeert naar een medespeler te passen. Ben Younes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansri rent richting de bal. Mansri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aswad Wahs - klmù 1:1

52e minuut.
Abed-Abdul raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Belghith komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Benachour is nu in balbezit. Benachour passt de bal met de wreef. Hakala rent richting de bal. Baaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Baaji haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Dridi geeft de bal voor. Inworp. Falken met de inworp. Abdelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelli geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Benachour passt de bal met de wreef. El Khalifa is nu in balbezit. Baaji verovert de bal door een tackle van achteren. Abdelli heeft problemen om de bal te vangen. Abdelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aswad Wahs - klmù 2:1

65e minuut.
Ettayamar probeert naar een medespeler te passen. Ben Younes is nu in balbezit. Mansri is nu in balbezit. Ben Younes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Younes draait met de bal, schiet en ... Ab Abel Udarnah bokst de bal weg.

67e minuut.
Abdelli probeert naar een medespeler te passen. Baaji rent richting de bal. Ettayamar is nu in balbezit. Baaji onderschept slim de pass. Baaji schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Abdelmajid onderschept slim de pass. Benachour rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abdelmajid. Benachour wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Benachour kan niet meer verder spelen. Naqid komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Naqid geeft een lange en hoge pass. Abdelmajid probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dridi kopt de bal weg. Siamiadi rent richting de bal. Siamiadi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aswad Wahs 37%, klmù 63%.
Aswad Wahs - klmù 2:1