Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
raojvn Aswad Wahs
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 19.1
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Falken rent richting de bal. Tazi onderschept slim de pass. Tazi probeert naar een medespeler te passen. Baaji rent richting de bal. Baaji draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Wamish probeert de bal aan de voet te houden. Abdulla kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toumi met de inworp. Kaleel Hajjaji geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Abdelli kopt de bal weg. Tazi probeert de bal aan de voet te houden. Baaji is nu in balbezit. Abdelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: raojvn 50%, Aswad Wahs 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
raojvn - Aswad Wahs 0:0

56e minuut.
Siamiadi met een sublieme pass. Abdelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelli haalt uit met een fantastische trap. Kriden werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Wamish probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
raojvn - Aswad Wahs 0:1

59e minuut.
Mtimet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Riahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Riahi met een sublieme pass. Ab Abel Udarnah rent richting de bal. Ab Abel Udarnah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Falken zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abdelli is nu in balbezit. Abdelli passt de bal zonder na te denken. Benachour bereikt de bal nog maar net als eerste. Benachour draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Baaji raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. El-Ubaid komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Kaleel Hajjaji rent richting de bal. Benachour verovert de bal door een tackle van achteren. Benachour passt de bal met de wreef. El-Ubaid rent richting de bal. El-Ubaid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
raojvn - Aswad Wahs 0:2

86e minuut.
Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazi onderschept slim de pass. Tazi geeft een hoge lob. Ab Abel Udarnah rent richting de bal. Ab Abel Udarnah schiet op doel. Ab Abel Udarnah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: raojvn 55%, Aswad Wahs 45%.
raojvn - Aswad Wahs 0:2