Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
baha Realmadrid25011
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Shaariff speelt de bal door. Maamria bereikt de bal nog maar net als eerste. Maamria met een sublieme pass. Al-Ghamdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Ghamdi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Al-Akram passt de bal in één keer door. Shaariff rent richting de bal. Shaariff geeft de bal voor. Al-Ghamdi rent richting de bal. Al-Ghamdi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Zafajar onderschept slim de pass. Maamria bereikt de bal nog maar net als eerste. Maamria geeft een lange en hoge pass. Al-Ghamdi is nu in balbezit. Al-Ghamdi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Salkin verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Thabet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thabet geeft de bal voor. Abdelnader bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelnader draait met de bal, schiet en ... Adjoulnija verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Thabet is nu in balbezit. Al-Akram onderschept slim de pass. Al-Akram passt de bal met de wreef. Al-Ghamdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Ghamdi draait met de bal, schiet en ... Bugarani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baha 65%, Realmadrid25011 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
baha - Realmadrid25011 0:0

53e minuut.
Al-Akram rent richting de bal. Al-Ghamdi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thabet. Thabet krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Allagui bereikt de bal nog maar net als eerste. Maamria onderschept slim de pass. Osmyniji rent richting de bal. Maamria onderschept slim de pass. Maamria geeft een lange en hoge pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Al-Ghamdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Akram bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Ghamdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Ghamdi haalt uit met een fantastische trap. Bugarani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Titsi geeft de bal voor. Al-Akram bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Akram passt de bal met de wreef. Al-Ghamdi rent richting de bal. Al-Ghamdi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baha 62%, Realmadrid25011 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
baha - Realmadrid25011 0:0