Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NABEUL mourad
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Dradeni is nu in balbezit. Bouaziz is nu in balbezit. Met opzet legt Dradeni zijn tegenspeler op de grond. Dradeni krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Baya verovert de bal door een tackle van achteren. Leloup rent richting de bal. Baya onderschept slim de pass. Baya geeft een lange en hoge pass. Huayata heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Huayata is nu in balbezit. Bouaziz onderschept slim de pass. Bouaziz speelt de bal door. Siamiadi is nu in balbezit. Siamiadi haalt uit met een fantastische trap. Boukadida verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Thabet verovert de bal door een tackle van achteren. Thabet geeft een lange en hoge pass. Ariffadillah probeert de bal aan de voet te houden. Dradeni rent richting de bal. Dradeni haalt uit met een fantastische trap. Gubsi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NABEUL - mourad 1:0

24e minuut.
Siamiadi passt de bal met de wreef. Huayata is nu in balbezit. Bouaziz verovert de bal door een tackle van achteren. Siamiadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Siamiadi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NABEUL - mourad 1:1

28e minuut.
Dradeni onderschept slim de pass. Dradeni passt de bal in één keer door. Daar is Al-Quarani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khallali bereikt de bal nog maar net als eerste. Khallali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NABEUL - mourad 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NABEUL 73%, mourad 27%.
NABEUL - mourad 2:1

65e minuut.
Leloup raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chechia komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NABEUL 59%, mourad 41%.
NABEUL - mourad 2:1