Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
raojvn klmù
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 16
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Mansri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansri passt de bal met de wreef. Ben Younes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Younes draait met de bal, schiet en ... Yahia kopt de bal weg. Kriden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Kalabane is nu in balbezit. Kalabane geeft een hoge lob. Ben Younes heeft problemen om de bal te vangen. Khanchil rent richting de bal. Khanchil haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Kaleel Hajjaji passt de bal met de wreef. El Khalifa rent richting de bal. Dradeni verovert de bal door een tackle van achteren. Dradeni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
raojvn - klmù 1:0

28e minuut.
Daar is Hakala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaleel Hajjaji met een sublieme pass. El Khalifa is nu in balbezit. Dradeni onderschept slim de pass. Dradeni haalt uit met een fantastische trap. Ghodhbane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Hakala bereikt de bal nog maar net als eerste. Dradeni onderschept slim de pass. Dradeni passt de bal met de wreef. Kaleel Hajjaji rent richting de bal. Kaleel Hajjaji draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kaleel Hajjaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakala onderschept slim de pass. Hakala passt de bal met de wreef. Ben Younes is nu in balbezit. Ben Younes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
raojvn - klmù 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: raojvn 53%, klmù 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
raojvn - klmù 1:1

73e minuut.
Ismail raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Akacha komt het veld opgelopen. Toumi met de inworp. Ouhssine is nu in balbezit. Mansri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mansri krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: raojvn 32%, klmù 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
raojvn - klmù 1:1