Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
klmù raojvn
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 14.4
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Boughamni probeert naar een medespeler te passen. Abdelmajid is nu in balbezit. Kaleel Hajjaji onderschept slim de pass. Ab Abel Udarnah rent richting de bal. Ab Abel Udarnah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ettayamar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ab Abel Udarnah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettayamar begaat een overtreding. Ettayamar krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Mansri verovert de bal door een tackle van achteren. Mansri speelt de bal door. Ben Younes is nu in balbezit. Daar is Ben Younes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ben Younes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Ouhssine is nu in balbezit. Ouhssine geeft de bal voor. Benzekri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ab Abel Udarnah is nu in balbezit. Ab Abel Udarnah haalt uit met een fantastische trap. Ghodhbane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Hakala geeft een hoge lob. Abdelmajid is nu in balbezit. Abdelmajid probeert naar een medespeler te passen. Ben Younes is nu in balbezit. Ben Younes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Kaleel Hajjaji is nu in balbezit. Kaleel Hajjaji met een sublieme pass. Ab Abel Udarnah is nu in balbezit. Ab Abel Udarnah haalt uit met een fantastische trap. El Khalifa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klmù 46%, raojvn 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
klmù - raojvn 0:0

55e minuut.
Mansri is nu in balbezit. Mansri schiet op doel. Yahia rent richting de bal. Ben Younes verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Younes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kaleel Hajjaji is nu in balbezit. Kaleel Hajjaji passt de bal in één keer door. Ab Abel Udarnah is nu in balbezit. Ab Abel Udarnah schiet op doel. Ghodhbane probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
klmù - raojvn 0:1

81e minuut.
Abdelmajid passt de bal met de wreef. El Khalifa geeft de bal voor. Riahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansri onderschept slim de pass. Mansri geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klmù 59%, raojvn 41%.
klmù - raojvn 0:1