Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
baha NABEUL
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 18.3
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Leloup probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mansri zal de hoekschop nemen. Thabet heeft problemen om de bal te vangen. Thabet draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Masmoudi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Leloup de bal onder controle te krijgen. Abdelnader met een sublieme pass. Klungelig pakt Masmoudi de bal. Masmoudi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Tizie bereikt de bal nog maar net als eerste. Tizie passt de bal in één keer door. Dradeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Dradeni draait met de bal, schiet en ... Bugarani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
baha - NABEUL 0:1

37e minuut.
Tizie passt de bal met de wreef. El-Jurowani rent richting de bal. El-Jurowani geeft de bal voor. Riafa controleert de bal met de borst. Riafa passt de bal in één keer door. Bugarani bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baha 66%, NABEUL 34%.
baha - NABEUL 0:1

47e minuut.
Leloup is nu in balbezit. Khodbane tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leloup is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skhiri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dradeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Dradeni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Taïder bereikt de bal nog maar net als eerste. Taïder passt de bal zonder na te denken. Osmyniji rent richting de bal. Dradeni is nu in balbezit. Dradeni draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Thabet geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thabet met de inworp. Khallali rent richting de bal. Khallali probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Khallali de bal onder controle te krijgen. Dradeni rent richting de bal. Thabet is nu in balbezit. Dradeni verovert de bal door een tackle van achteren. Dradeni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Tizie raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Huayata komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baha 61%, NABEUL 39%.
baha - NABEUL 0:1