Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mourad Realmadrid25011
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Kaleel Hajjaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleel Hajjaji geeft een lange en hoge pass. Al-Quarani probeert de bal aan de voet te houden. Siamiadi is nu in balbezit. Siamiadi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Selmi passt de bal met de wreef. Kaleel Hajjaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubsi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kaleel Hajjaji roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kaleel Hajjaji kan niet meer verder spelen. Skander komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Al-Akram neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
mourad - Realmadrid25011 0:1

28e minuut.
Siamiadi rent richting de bal. Benhalimaya legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Siamiadi raakt geblesseerd tijdens het duel. Bouaziz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mourad - Realmadrid25011 1:1

28e minuut.
Al-Ghamdi met een sublieme pass. Daar is Al-Akram, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouaziz rent richting de bal. Bouaziz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
mourad - Realmadrid25011 2:1

42e minuut.
Al-Akram geeft een lange en hoge pass. Al-Ghamdi rent richting de bal. Ariffadillah bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Ghamdi onderschept slim de pass. Al-Ghamdi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mourad - Realmadrid25011 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mourad 33%, Realmadrid25011 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mourad - Realmadrid25011 2:2

59e minuut.
Zafajar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benzekri met een snelle inworp. Bouaziz is nu in balbezit. Bouaziz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Al-Quarani speelt de bal door. Bouaziz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zafajar. Zafajar krijgt een gele kaart. Bouaziz raakt geblesseerd tijdens het duel. Bouaziz wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Al-Akram rent richting de bal. Al-Akram passt de bal zonder na te denken. Ariffadillah is nu in balbezit. Al-Akram rent richting de bal. Al-Akram schiet op doel. Gubsi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Selmi rent richting de bal. Selmi geeft een lange en hoge pass. Daar is Ariffadillah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al-Ghamdi rent richting de bal. Al-Ghamdi haalt uit met een fantastische trap. Gubsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mourad 48%, Realmadrid25011 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mourad - Realmadrid25011 2:2