Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NABEUL monstir
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 21.8
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Tabut geeft de bal voor. Inworp. Thabet met de inworp. Klungelig pakt Khallali de bal. Khallali schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Daar is Thagafi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thagafi geeft een hoge lob. Ben Ahmed probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zâalani rent richting de bal. Zâalani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NABEUL - monstir 0:1

13e minuut.
Tizie rent richting de bal. Tizie passt de bal met de wreef. Dradeni heeft problemen om de bal te vangen. Dradeni schiet op doel. Boussaid maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NABEUL - monstir 1:1

21e minuut.
Khallali is nu in balbezit. Khallali met een sublieme pass. Dradeni heeft problemen om de bal te vangen. Dradeni haalt uit met een fantastische trap. Boussaid probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Doeltrap. Boussaid trapt de bal weg. Na een snelle pass probeert Salimi de bal onder controle te krijgen. Khallali rent richting de bal. Khallali schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Zâalani rent richting de bal. Tizie rent richting de bal. Tizie geeft de bal voor. Dradeni is nu in balbezit. Dradeni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riafa met een snelle inworp. Khallali rent richting de bal. Khallali passt de bal met de wreef. Louvini heeft problemen om de bal te vangen. Boussaid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NABEUL 53%, monstir 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NABEUL - monstir 1:1

48e minuut.
Tizie geeft een hoge lob. Inworp. Thagafi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zâalani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zâalani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Salimi probeert naar een medespeler te passen. Zâalani is nu in balbezit. Zâalani probeert naar een medespeler te passen. El Ouaer is nu in balbezit. El Ouaer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Klungelig pakt Tazariani de bal. El Ouaer rent richting de bal. Tizie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tizie krijgt een gele kaart. El Ouaer wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. El Ouaer kan niet meer verder spelen. Idrissi komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Klungelig pakt Zâalani de bal. Idrissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Idrissi passt de bal in één keer door. Ismail is nu in balbezit. Ismail geeft de bal voor. Boukadida bokst de bal weg. Idrissi krijgt zijn hoofd ertegen. Boukadida verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Idrissi krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NABEUL - monstir 1:2

90e minuut.
Ben Ahmed geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thabet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khallali controleert de bal met de borst. Khallali geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NABEUL 60%, monstir 40%.
NABEUL - monstir 1:2