Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
baha Aswad Wahs
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Thabet geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Falken zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abdelli rent richting de bal. Abdelli geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Inworp. Mansri met een snelle inworp. Masmoudi rent richting de bal. Masmoudi geeft de bal voor. Abdulla kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Abdulla geeft een hoge lob. Baaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelli schiet op doel. Bugarani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
baha - Aswad Wahs 0:1

25e minuut.
Thabet passt de bal in één keer door. Salkin is nu in balbezit. Falken probeert naar een medespeler te passen. Baaji rent richting de bal. Baaji haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Wamish kopt de bal weg. Salkin rent richting de bal. Salkin passt de bal in één keer door. Abdelli rent richting de bal. Abdelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
baha - Aswad Wahs 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baha 56%, Aswad Wahs 44%.
baha - Aswad Wahs 0:2

47e minuut.
Thabet is nu in balbezit. Abdelli is nu in balbezit. Abdelli passt de bal met de wreef. Baaji is nu in balbezit. Baaji draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Wamish onderschept slim de pass. Wamish geeft de bal voor. Baaji is nu in balbezit. Baaji schiet op doel. Siamiadi kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Masmoudi rent richting de bal. Benachour is nu in balbezit. Benachour geeft een hoge lob. Abdelli is nu in balbezit. Abdelli haalt uit met een fantastische trap. Bugarani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bugarani probeert naar een medespeler te passen. Siamiadi kan de bal niet met de borst controleren. Allagui schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Allagui krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Abdelli rent richting de bal. Abdelli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tabet de bal. Siamiadi rent richting de bal. Siamiadi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Wamish onderschept slim de pass. Wamish passt de bal met de wreef. Abdelli rent richting de bal. Abdelli draait met de bal, schiet en ... Osmyniji probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
baha - Aswad Wahs 0:3

75e minuut.
Abed-Abdul bereikt de bal nog maar net als eerste. Benachour geeft een hoge lob. El-Jurowani rent richting de bal. Baaji verovert de bal door een tackle van achteren. Baaji draait met de bal, schiet en ... Bugarani bokst de bal weg.

77e minuut.
Abed-Abdul zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Wamish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wamish passt de bal in één keer door. Baaji is nu in balbezit. Baaji draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baha 66%, Aswad Wahs 34%.
baha - Aswad Wahs 0:3