Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aswad Wahs baha
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 14.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Baaji passt de bal zonder na te denken. Daar is Wamish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Masmoudi zijn tegenspeler op de grond. Wamish wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

3e minuut.
Abdulla geeft een lange en hoge pass. Khodbane rent richting de bal. Abed-Abdul speelt de bal door. Baaji rent richting de bal. Baaji schiet op doel. Bugarani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Thabet is nu in balbezit. Baaji verovert de bal door een tackle van achteren. Baaji speelt de bal door. Abdelli is nu in balbezit. Abdelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Benachour speelt de bal door. Siamiadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Siamiadi speelt de bal door. Daar is Baaji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baaji draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Benachour speelt de bal door. El-Jurowani is nu in balbezit. Baaji verovert de bal door een tackle van achteren. Baaji haalt uit met een fantastische trap. Bugarani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Thabet rent richting de bal. Abdelli onderschept slim de pass. Abdelli passt de bal zonder na te denken. Baaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Baaji schiet op doel. Bugarani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aswad Wahs 34%, baha 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aswad Wahs - baha 0:0

51e minuut.
Khodbane rent richting de bal. Abdelli verovert de bal door een tackle van achteren. Abdelli passt de bal in één keer door. Baaji is nu in balbezit. Baaji haalt uit met een fantastische trap. Bugarani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Osmyniji verovert de bal door een tackle van achteren. Abdelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelli schiet op doel. Osmyniji probeert de bal aan de voet te houden. Bugarani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aswad Wahs - baha 1:0

71e minuut.
Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Boughanmi verovert de bal door een tackle van achteren. Boughanmi speelt de bal door. Abdelnader is nu in balbezit. Abdelnader haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Benachour raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Naqid komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aswad Wahs 42%, baha 58%.
Aswad Wahs - baha 1:0