Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mourad klmù
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Al-Ghamdi rent richting de bal. Mansri rent richting de bal. Ben Younes kan de bal niet met de borst controleren. Mansri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Mansri verovert de bal door een tackle van achteren. Mansri passt de bal zonder na te denken. Al-Quarani heeft problemen om de bal te vangen. Ben Younes rent richting de bal. Ben Younes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
mourad - klmù 0:1

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khanchil met een snelle inworp. Mansri geeft een hoge lob. Ben Younes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Younes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Obeid is nu in balbezit. Gubsi verovert de bal door een tackle van achteren. Abdelmajid maakt een afschuwelijke overtreding. Abdelmajid krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Mansri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Younes bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Quarani onderschept slim de pass. Mansri onderschept slim de pass. Mansri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ariffadillah rent richting de bal. Ariffadillah geeft de bal voor. Inworp. Benzekri met de inworp. Khanchil geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Benzekri met een snelle inworp. Abdelmajid rent richting de bal. Bouaziz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bouaziz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mourad 74%, klmù 26%.
mourad - klmù 0:1

48e minuut.
Abdelmajid is nu in balbezit. Bouaziz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abdelmajid. Abdelmajid krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

59e minuut.
Mansri bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Quarani onderschept slim de pass. Al-Quarani met een sublieme pass. Siamiadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Siamiadi schiet op doel. Ghodhbane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Gubsi met een harde bal richting middenveld. Kalabane kopt de bal weg. Gubsi probeert de bal aan de voet te houden. Ben Younes is nu in balbezit. Ben Younes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Ben Younes heeft problemen om de bal te vangen. Ariffadillah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Younes verovert de bal door een tackle van achteren. Mansri is nu in balbezit. Mansri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mourad 58%, klmù 42%.
mourad - klmù 0:1