Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Realmadrid25011 monstir
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Zafajar met een snelle inworp. Selmi met een sublieme pass. Louvini is nu in balbezit. Al-Ghamdi onderschept slim de pass. Al-Ghamdi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Selmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Selmi geeft een hoge lob. Bugarani heeft problemen om de bal te vangen. Al-Ghamdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Ghamdi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ben Ahmed rent richting de bal. Ben Ahmed probeert naar een medespeler te passen. El Ouaer is nu in balbezit. El Ouaer heeft problemen om de bal te vangen. El Ouaer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Realmadrid25011 - monstir 0:1

29e minuut.
Riafa geeft een lange en hoge pass. Ben Ahmed kopt de bal weg. El Ouaer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zâalani is nu in balbezit. Zâalani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kaleel Hajjaji rent richting de bal. Kaleel Hajjaji geeft een hoge lob. Bugarani heeft problemen om de bal te vangen. Al-Ghamdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Ghamdi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Realmadrid25011 46%, monstir 54%.
Realmadrid25011 - monstir 0:1

48e minuut.
Maamria passt de bal zonder na te denken. Selmi geeft de bal voor. Daar is Salimi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al-Akram rent richting de bal. Al-Akram draait met de bal, schiet en ... Boussaid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Benhalimaya geeft een lange en hoge pass. Louvini controleert de bal met de borst. Louvini geeft een hoge lob. El Ouaer rent richting de bal. El Ouaer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ben Ahmed rent richting de bal. Selmi verovert de bal door een tackle van achteren. Selmi probeert naar een medespeler te passen. Al-Ghamdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Ghamdi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ben Ahmed passt de bal met de wreef. Klungelig pakt El Ouaer de bal. Zâalani rent richting de bal. El Ouaer is nu in balbezit. El Ouaer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Realmadrid25011 49%, monstir 51%.
Realmadrid25011 - monstir 0:1