Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
raojvn NABEUL
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.7
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


14e minuut.
Kaleel Hajjaji is nu in balbezit. Klungelig pakt Ab Abel Udarnah de bal. Kaleel Hajjaji is nu in balbezit. Ab Abel Udarnah rent richting de bal. Ab Abel Udarnah haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Mtimet geeft een lange en hoge pass. Leloup probeert naar een medespeler te passen. Benie rent richting de bal. Ab Abel Udarnah verovert de bal door een tackle van achteren. Ab Abel Udarnah schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Tazi is nu in balbezit. Thabet onderschept slim de pass. Thabet geeft de bal voor. Skhiri rent richting de bal. Skhiri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Riahi geeft een hoge lob. Thabet rent richting de bal. Thabet geeft de bal voor. Dradeni heeft problemen om de bal te vangen. Dradeni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Leloup geeft een lange en hoge pass. Inworp. Boughamni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaleel Hajjaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleel Hajjaji geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
raojvn - NABEUL 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: raojvn 46%, NABEUL 54%.
raojvn - NABEUL 1:0

68e minuut.
Khallali is nu in balbezit. Khallali geeft een lange en hoge pass. Riafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Riafa passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Dradeni de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kaleel Hajjaji kopt de bal weg. Klungelig pakt Leloup de bal. Boughamni speelt de bal door. Ab Abel Udarnah rent richting de bal. Ab Abel Udarnah schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Kaleel Hajjaji raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dradeni komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Ouhssine bereikt de bal nog maar net als eerste. Khallali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouhssine onderschept slim de pass. Khallali is nu in balbezit. Khallali haalt uit met een fantastische trap. Kriden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Riafa verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riafa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Khallali de bal. Khallali haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kriden probeert wanhopig de bal te grijpen. Dradeni is nu in balbezit. Dradeni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
raojvn - NABEUL 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: raojvn 56%, NABEUL 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
raojvn - NABEUL 1:1